Blog

 

Vraag jij jezelf ook wel eens af: Wat is eigenlijk online marketing? Kan ik zelf een marketingplan schrijven? Wat is een goed marketingplan? Wat zijn goede advertenties? Zijn hashtags wel belangrijk?

Wij delen graag onze kennis en vertellen er meer over in onze blogs!

Waarom een drone video voor jouw bedrijf?

In de wereld van marketing  is het vinden van nieuwe manieren om op te vallen steeds belangrijker. Een van de nieuwste ontwikkelingen in de afgelopen jaren is de opkomst van drone video's. Een manier om 'normale' content om te toveren tot unieke en opvallende content! Waarom nog meer kiezen voor drone video's?

Lees meer »

Adverteren: Facebook of Instagram?

Adverteren via Facebook of Instagram? Als ondernemer wil je het maximale halen uit jouw advertenties. Een veelgestelde vraag is dan ook: kan ik beter adverteren op Facebook of Instagram? Wij onthullen vandaag de beste strategie die er voor gaat zorgen dat je je klanten kan verleiden tot inschrijven of aankopen.

Lees meer »

Klanten online aansporen tot kopen! Maar hoe?

Hoe valt je product online op? Als ondernemer weet je dat het aansporen van klanten om jouw producten online te kopen soms een uitdaging kan zijn. Opvallen als webshop tussen alle andere webshops is soms ontzettend lastig. Tegenwoordig maken veel bedrijven daarom ook gebruik van advertenties via Facebook en Instagram. En toch is dat niet genoeg.

Lees meer »