Over ons 

 

Wie zijn wij?

Sales Media is een online marketing bureau in Groningen. Wij, Sil en Gerlissa, hebben het bedrijf opgezet aan het begin van 2022! 

 

Als Sales Media zijn wij gespecialiseerd in het maken van een social-media-strategie die aansluit bij de wensen van de klant. Op basis van deze strategie beheren en creëren wij de advertenties en/of de content. Maar wij ontwerpen en bouwen niet eerder totdat wij de eindgebruiker en onze klant door en door kennen. Wij focussen ons daarom voornamelijk op het kennen van de markt en de klant. Wij voelen ons gezamenlijk verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de waarde die wij leveren aan onze klanten. Deze persoonlijke aanpak maakt ons uniek!

 

Hoe gaan wij te werk?

Eerst gaan we samen zitten om de klant te leren kennen en inzicht te krijgen in de markt en doelgroep. Vervolgens kijken wij naar een goed werkende strategie om de gewenste doelen te behalen. Wij gaan voor de klant bezig met het creëren en onderhouden van de advertenties en/of content op de gewenste social media platformen. 

Sil van Herwijnen

Hoi! Ik ben Sil, Ik studeer Commerciële Economie waar ik nu bijna klaar mee ben. Ondernemen is mijn passie en vanuit deze passie ben ik met Sales Media begonnen. Een bedrijf dat andere bedrijven verder helpt door marketing. Ik vind het leuk om advertenties op maat te maken voor bedrijven en te zien dat het ook daadwerkelijk resultaat op levert. Ik vind het leuk om data van advertenties te analyseren om de campagnes te optimaliseren.

Gerlissa Dam

Hi! Ik ben Gerlissa. Ik ben vanuit mijn bijbaantje als student begonnen met dit bedrijf. Redelijk ambitieus dus. Ik wordt enthousiast van creatieve concepten maken en dit samen met de klant vormen tot iets vets! Als het gaat om ad-design, contentbeheer en vormgeving zal je mij voornamelijk tegen komen! Daarnaast vind ik het leuk om de analytics en SEO te onderhouden!