Onze klanten!

Wat zeggen zij over de samenwerking?

"We zijn erg blij nu Sales Media onze site heeft gemaakt maar ook bijhoudt! Snelle service, erg vriendelijk en meedenkend, kortom de oplossing voor ons om geen zorgen te hebben dat de site niet up-to-date blijft en wij ons kunnen bezig houden met de bedrijfsvoering!"

"In 2022 hebben wij in ons marketingplan besloten om Social Media meer aandacht te geven en regelmatig een post te plaatsen.

Ons team is relatief klein en om deze reden hebben wij externe hulp ingeschakeld. Zo kwamen wij bij Gerlissa terecht en na een eerste gesprek hadden wij meteen een goed gevoel.

Gerlissa heeft snel het heft in handen genomen. Zij heeft zich in het voor haar nieuwe thema zonnepanelen en duurzaamheid ingelezen en een content kalender gemaakt. Sinds mei 2022 creëert Gerlissa wekelijks posts op LinkedIn, Facebook en Instagram.

We zijn blij met de prestatie & groei op ons kanalen en bovendien is Gerlissa een heel fijn persoon om mee samen te werken."

"In 2022 zijn wij met Sales Media de zee in gegaan. We wilden onze producten aan de hand van advertenties promoten. Sil en Gerlissa hadden creatieve ideeën die zij uiteindelijk om hebben gezet in leuke acties, content en advertenties. We zijn erg blij met de content beheer en de ontzettend fijne samenwerking!"